Képviselt márkák

A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk kiemelkedő minőséget képviselnek. A Japánban tervezett és részben gyártott készülékek innovatív megoldásaikról és tartós, gazdaságos üzemeltetésükről ismertek. A Panasonic készülékek esetén 5 év gyártói garancia érvényes a készülékek kompresszoraira a kötelező karbantartási feltételek teljesülése esetén. A Panasonic nemcsak a készülék minőségében nyújt kiemelkedőt, az Aquarea Service Cloud szolgáltatása lehetővé teszi a távoli elérést és műszaki menedzsmentet.

https://www.aircon.panasonic.eu/HU_hu/ranges/aquarea/

Az Ariston Nimbus levegő-víz hőszivattyúk rendszer integrációs tulajdonságai kiemelkedők. Akár meglevő rendszerbe, kiegészítő modullal akár 6 fűtési zóna kiszolgálására alkalmasak, hibrid rendszerben gázkazánnal együttműködve is. A minden készülékhez tartozékként szállított Sensys Net rendszer minden igényt kielégítő távoli elérést tesz lehetővé.

https://www.ariston.com/hu-hu/termekek/hoszivattyuk/hoszivattyus-futes?_gl=11fe7uw1_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwwYSwBhDcARIsAOyL0fjUau5E1DXf46eGdOvOZWPvR3ggMFoZHyytN51mZC51LvRc9kCyex0aAnFwEALw_wcB